אגסים באופן כללי עושים אותי מאושרת - אני מאוד אוהבת אגסים.
מחלבת משק צוריאל, המתמחה בייצור מוצרי חלב עיזים, משיקה יוגורט עיזים אגס אשר בריא גם לילדים היות והוא לא כולל חומרים משמרים, מאושר בסיבים תזונתיים ומכיל פרי אגס ולא רכז.
הילדים שלי כמובן ישר התנפלו על היוגורט הטעים, במיוחד הבן הקטן שלי:
הילדים התחלקו ביוגורט בצורה מאוד יפה:
מבחינת ערך קלורי מדובר ב113 קלוריות בלבד ל-100 גר'.
המוצר החדש מצטרף לסדרת יוגורט עיזים פרי, שהושקה באפריל 2011, וזוכה להצלחה על המדף - יוגורט עיזים תות, יוגורט עיזים אפרסק ויוגורט עיזים פירות יער.
יוגורט עיזים אגס מוצע בגביע של 150 גרם, ומכיל כ- 2.5% שומן ל-100 גרם.
איך מוצרים מחלב עזים תורמים לנו:
ממחקרים שנערכו עולה כי הצרכן הישראלי מחפש אחר מוצרים עם ערכים פונקציונאליים, אך אינו מוכן לוותר על הטעם. כיום ישנה דרישה הולכת וגוברת למוצרי עיזים על בסיס יומיומי כאשר יותר ויותר צרכנים מבינים את התועלות שבמוצרים אלו. החיבור של יוגורט העיזים עם הפרי יוצר שילוב מעולה של תועלות תזונתיות וטעם.
למוצרים מחלב עיזים תועלות תזונתיות רבות. בחלב עיזים יש כ-10% יותר סידן וחלבון בעל ערך תזונתי גבוה. מוצרי חלב עיזים מכילים עושר של ויטמינים ומינרלים חיוניים כמו ויטמין A, ויטמיןB2 , ואשלגן. בחלב עיזים גורמי חיסון המועילים במניעת זיהומים ודלקות והרכב החלבונים והשומנים בו קל יותר לעיכול .
שילוב של מוצרים מחלב עיזים בתפריט היומי, מעשיר אותו ותורם לתזונה.
קצת על משק צוריאל:
משק צוריאל הוקם בשנת 1951 בשדה אילן שבגליל התחתון, בתור משק חקלאי שהתמחה בגידול פרות לחלב ובמשך שנים מכרה המשפת צוריאל תוצרת החלב לתנובה. בשנת 1987 הוחלט על ייצור מוצרי חלב.
בן המשפחה, אשר צוריאל, נסע לשוויץ ללמוד כיצד מכינים גבינות מהמומחים. כששב אשר לגליל, חיפש גם אחר השראה מקומית. הוא מצא אותה בעזרת הבדואים שחיו בסביבה והכינו לבנה מצוינת. אשר התלווה אליהם להכנה ולמד את הסודות. לאחר שצבר ניסיון, הצליח גם הוא להוציא תחת ידיו לבנה טעימה ואיכותית, והתחיל לשווק אותה. כך נולדה סדרת המוצרים הראשונה.
בהמשך בזכות המומחיות והמקצועיות שנצברו לאורך השנים, התחילו לייצר במשק מגוון רחב של מוצרים החל מחלב עיזים לשתייה, יוגורט עיזים וכלה בגבינות מלוחות וגבינות איכות צרפתיות ולפתח מוצרים חדשים.
המוצרים מיוצרים במשק צוריאל בשיטה המסורתיות המצריכות עבודה ידנית רבה, ליווי צמוד של התהליך, הקפדה ותשומת לב רבה תחת פיקוח ותקני איכות מהמחמירים ביותר הקיימים כיום בשוק.
משק צוריאל שולח אליכם טעימה מהגליל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה